Люди думают, что будут счастливы, если переедут в другое место, а потом оказывается: куда бы ты ни переехал, ты берёшь с собой себя.

Вот правда. Я всего лишь месяц живу на два города. Но я так уже устала. От себя. Мне же никто не мешал работать и становиться лучше. А на новом месте работы все тоже самое. Ни амбиций, ни желания свернуть горы, ни рвения.Нет, точнее я хочу что-то делать, но я же себя взяла с собой. И свою неустроенность, пессимизм, апатию... Я не стала счастливее за этот месяц. Просто стало больше времени поплакать в электричке и пожалеть себя.

Варэнне з суніц. Чаму яно не прадаецца?

Я проста абажаю сунічнае варэнне. Памятаю, год таму хадзіла да сяброўкі ў госці. І з'ела амаль цэлы слоік. Дзеля варэння з суніц я гатовая ўставаць у 6 раніцы, ісці ў лес, аддаваць сябе на з'ядзенне камарам. Калі вы адкрывалі варэнне якім-небудзь студзеньскім ранкам, вы мяне зразумееце. І тут задумалася, а чаму на паліцах магазінаў няма такога варэння. Ёсць з грэцкага арэху, з каштану, з абляпіхі, з ружы, з рэвеню, з імбіра, а з суніц няма. Спыталася ў спецыялістаў. https://nn.by/?c=ar&i=211072

Няўдалы фотаздымак. Ці новыя стандарты?

Значыць так. Вось фота. Я ў чорнай сукенцы бліжэй да левага боку. 

Ну мілата ж? Я такая мініяцюрная, харошая, відаць, што схуднела. 

І праз тыдзень у сеціве з'яўляецца фота ў той жа сукенцы, якая павінна мяне рабіць больш стройнай і зграбнай.  

Вуаля! 

Пра горад-герой і Мінск буржуйскі


- Мінск - горад - герой! Я раскажу пра гэта сябрам з Германіі, - крычаў на Плошчы Незалежнасці немец Грэгары.
І вось з якой нагоды. Мы сустрэліся з ім у "Сталіцы". Ен замовіў каву, сеў насупраць, сталі размаўляць. Раптам Грэгары пачынае ляпаць сябе па…

Так... Плюс 1,6. Надо подсобраться


Значит так. Неделя обжорства не прошла мимо. На боках и опе плюс 1,6. Вывод? Если начать поджирать, вес возвращается стремительно. Нам такого не надо, мы хотим весить 75 для начала. Убираем из рациона овсянку, оставляем сложные угли на день.

Малдова. І ўсё, што я пра яе ведаю

Насамрэч, ні я, ні большасць маіх сяброў абсалютна не ведаюць пра Малдову нічога. 

Ну сталіца Кішынёў, ну віно. І, бадай, усё.

А між тым, гэта краіна, дзе большасць дзён у годзе - сонечныя. Дзе ліпа квітнее ўжо ў маі, дзе фрукты і кветкі паўсюль.

У Малдове я прабыла тыдзень. Прыехала па працы. Шмат наведвала розных устаноў, і не забывалася любавацца на горад.

Варта сказаць, што горад Кішынёў вельмі зялёны. Ліпавым цветам пахне паўсюль. На клумбах - ружы: розных колераў і памераў. 

Пешаходная вуліца мае назву Яўгена Догі, памятаеце, то самы, які напісаў музыку да фільма "Мой ласкавы і пяшчотны…

Малдова для фiгуры херова

Значыць так. Падарожжа ў Малдову падкасіла мне рэжым, быццам газонакасільшчык траву на світанку.

Што можна было парушыць, я парушыла. Яшчэ ў панядзелак я трымалася і на сняданку адмовілася ад дэсерту, потым з'ела пасту з семгай і мясцовым віном…

Самый тёмный час перед рассветом?

Настолько неуверенной и растерянной, я себя не чувствовала никогда, как сейчас, когда решилась на смену места работы и города. 

Конечно, Минск - это не Майами, но что-то тревожно и неспокойно. Мне кажется, что я не подойду этому городу и этому республиканскому изданию, где собралась работать. Там другие темы, другая ответственность. А если я не справлюсь? 

Оно стоило того, чтобы сейчас, в воскресенье, сидеть и плакать перед ноутбуком? 

Конечно, я ничего не теряю. В этом городе у меня точно нет ничего и никого, чтобы меня держало. Если только Дима и его тренировки. Больше их по удобному графику…

Выставка собак в Молодечно (Много шикарных фото)


Я обожаю такие мероприятия! Потому что столько милости в одном месте - это заряд позитива на неделю. Фоткала ребенка с собакой. Сидят в багажнике машины. Слышу разговор взрослых поодаль. "Ты бы за ребёнком смотрела". "С ним Фидель! Ребёнок под…

Во все тяжкие. Или как я согрешила с мороженым... дважды

Ну откуда на мою худеющую душу свалилась эта черная, как чертова дыра, мороженое? 

220 калорий !!!! Это на мой минус 31!!! 

Вот, люди, как оно бывает, оказывается. И вот что ужасно, мне совсем не стыдно. И еще на тренировке я была последний раз неделю назад. Потому что работа, командировки...

И погода за окном - мрак. 

А морожко вкусное. И какое счастье, что его всего два вкуса! Попробовала, галочку поставила и забыла. 

zorka-trenazhorka
64 поста
Последние комментарии
function li_counter() {var liCounter = new Image(1,1);liCounter.src = '//counter.yadro.ru/hit;bloger?t44.6;r'+((typeof(screen)=='undefined')?'':';s'+screen.width+'*'+screen.height+'*'+(screen.colorDepth?screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+';u'+escape(document.URL)+';'+Math.random();}