zorka-trenazhorka / Зноў усё блага

Трэніроўка была ўчора. 

На вагах мінус кілаграм і новая порцыя крыку ад трэнера. Чаму? Таму што прызналася, што у суботу амаль нічога не ела. Я была ў лазні. Не, ну праўда, у лазню з сабой кантэйнеры браць? 

- ДА! БЛИН, БРАТЬ! И ЕСТЬ СТРОГО ПО ВРЕМЕНИ! ПОТОМУ ЧТО ТВОЙ ОРГАНИЗМ НЕ ПОНИМАЕТ, ЧТО ТЫ С НИМ ДЕЛАЕШЬ. ОН ЖЕ НЕ ДУРАК, ОН ЖДЁТ: ЗАПАСАТЬ ИЛИ НЕ ЗАПАСАТЬ? ТЫ ДОЛЖНА БЫЛА УЖЕ СКИНУТЬ КИЛОГРАММ 18, А МЫ ВСЕ ТОПЧЕМСЯ 10-11, 10-11... А ТЫ РЕЖИМИШЬ НЕДЕЛЮ, ПОТОМ В ВЫХОДНЫЕ ДОЖРАЛА И ВСЕ... ЗАПУСКАТЬ МЕТАБОЛИЗМ СНАЧАЛА. МЕЛКАЯ, ПОКА ОРГАНИЗМ НЕ ПЕРЕСТРОИТСЯ НА ЖИРОВОЙ ОБМЕН, ТОЛЬКО ОВСЯНКА С УТРА И КРУПА ДНЁМ. 120 ГРАММОВ УГЛЕВОДОВ. ДОГОВОРИСЬ? СВЕРХ НОРМЫ НИ-НИ? 

Ну, ясна, домовіліся. Хіба ў мяне ёсць выбар. Чарговая місія па запуску метабалізма ў маім арганізме пачынаецца. Цэлы тыдзень нічога лішняга. Узважуся праз тыдзень.

Хаця Дзіма ўчора тыкаў у мяне пальцамі:

- Вось тут жырок прапаў, і тут, і тут)) 

Ну можа ж быць мілым, калі не раве))) 
  • polozkaya, 23.01.2018 11:50 #
    +1
    1
    Эээ... А белок?
    ответить на комментарий
Ответить автору поста
zorka-trenazhorka
25 постов
Последние комментарии
function li_counter() {var liCounter = new Image(1,1);liCounter.src = '//counter.yadro.ru/hit;bloger?t44.6;r'+((typeof(screen)=='undefined')?'':';s'+screen.width+'*'+screen.height+'*'+(screen.colorDepth?screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+';u'+escape(document.URL)+';'+Math.random();}